Adverteren met Google Adwords

Trek de perfecte bezoekers. Verbeter uw leads & sales. 

Starten met Adwords?

 • Kom in 8 stappen bovenaan in Google

 • Ontdek de werkwijze van een Google Partner

 • Download uw gratis Adwords checklist

Gratis Adwords Scan?

 • Een professionele “second opinion” van een Google Partner

 • Realiseer meer conversies tegen lagere kosten

 • Gratis en geheel vrijblijvend

Waarom Adverteren in Google?

Zeer-gericht
Zeer gericht

U bepaalt specifieke zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden. Uw advertentie verschijnt vervolgens uitsluitend wanneer mensen deze zoekwoorden intypen. Het resultaat? U trekt alleen geïnteresseerde bezoekers die een gerichte aankoop willen doen.

Direct-resultaat
Direct resultaat

Uw websitewordt direct op de eerste pagina van Google vertoond. Bezoekers komen direct bij uw site uit wanneer zij op uw advertenties klikken. U realiseert vanaf dag 1 meer bezoekers en betere resultaten. Direct resultaat dus.

Flexibel-inzetbaar
Flexibel inzetbaar

 Advertenties in Google zijn snel te realiseren. Heeft uw website op korte termijn een impuls nodig? Wilt u snel naamsbekendheid creëren? Wilt u een tijdelijke actie of seizoen campagne sterk promoten? Met Google Adwords realiseert u dit binnen no-time.

Hoe kan Team Digitaal uw resultaten verbeteren?

Tekst Advertenties

Tekst Advertenties. Oftewel, de advertenties die helemaal bovenaan in Google worden weergegeven. Vanwege hun opvallende positie een belangrijke bron van bezoekers voor veel websites. De eerste vijf zoekresultaten worden veelal aangeklikt. Potentiële klanten bereiken was nog nooit zo simpel. U bepaalt zelf waar, wanneer en op welke zoektermen u gevonden wilt worden in de zoekmachine. Efficiënt én effectief.

 Door slim gebruik te maken uw zoekwoordenlijst bereiken we uw doelgroep in ál hun stappen van het aankoopproces. Wij hebben gedurende het beslissingsproces tot aan de daadwerkelijke aankoop de optimale controle over de vertoningen van uw advertentie. Omdat we eenvoudig nieuwe zoekwoorden kunnen toevoegen, is deze vorm van adverteren ook zeer geschikt voor tijdelijke campagnes, het peilen van de vraag in nieuwe markten, het testen van nieuwe concepten en voor het opschalen van uw online aanwezigheid in het algemeen.

Wij zien het plaatsen van een tekstadvertentie als een investering in plaats van een kostenpost. Daarom maken wij de resultaten van uw campagne direct meetbaar. We doen u graag versteld staan.

Advertenties met Productvermeldingen

Als webwinkelier kunt u uw winst maximaliseren met het plaatsen van advertenties met productvermeldingen, oftewel Google Shopping. Telkens als uw doelgroep productgerichte zoekwoorden intypt, worden uw producten weergegeven met foto en prijs. Dit werkt op basis van een zogenaamde gegevens feed. Dit is een soort online excel sheet met gedetailleerde informatie over al uw producten. Door de juiste data in uw gegevens feed te verwerken, worden uw vertoningen op de meest winstgevende zoekwoorden gemaximaliseerd.

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van uw gegevens feed en het structureren van uw Google Shopping campagnes op productniveau. We streven naar het bepalen van optimale resultaten tegen de laagste kosten. Google Shopping biedt een uitstekend rendement op uw investering. Uiteraard rekenen wij samen met u de opbrengsten van uw campagne door tot onder de streep.

Remarketing Advertenties

Een conversiepercentage van 100%, dat zou toch fantastisch zijn! Helaas staat dit ver af van de werkelijkheid. Gemiddeld onderneemt 1% van de bezoekers de gewenste actie op uw website (bv. aankoop op inschrijving). De andere 99% vertrekt zonder iets te kopen. Wat kunt u doen om deze mensen alsnog te overtuigen? U vindt de oplossing in remarketing advertenties. Gebruikers die uw website reeds hebben bezocht en dus interesse in uw product hebben, worden via een omweg benaderd met een passend aanbod.

Remarketing kan een uiterst effectief middel zijn voor het genereren van leads, verkopen en het versterken van naamsbekendheid en imago. Wij zijn ervan overtuigd dat het succes hiervan samenhangt met slimme segmentatie. Een voorbeeld: Aan een bezoeker die zijn aankoop heeft afgerond, kunnen advertenties van gerelateerde producten worden vertoond. Terwijl een bezoeker die is afgehaakt in de winkelwagen, overtuigd kan worden met een advertentie met een speciale korting erin.

Door advertenties te vertonen op basis van iedere fase van het bestelproces worden relevantie en conversie geoptimaliseerd. Als uw klanten bijvoorbeeld lang over een beslissing doen, zorgen we dat uw advertenties gedurende dit hele beslissingsproces vertoond blijven worden. Hiervoor zetten we tekst- en beeldadvertenties in. Zo worden uw advertenties in de Google zoekresultaten vertoond, maar ook op andere websites waarvan uw doelgroep gebruik maakt.

Hoe pakt Team Digitaal uw AdWords aan?

 • Doelen bepalen

  We bespreken wat u wilt realiseren en op welke wijze Google AdWords daaraan kan bijdragen

 • Marktonderzoek & Business Case

  Wij brengen alle kosten, baten en risico’s in kaart en stellen een advertentie strategie op.

 • Account opzetten

  Onze specialisten bouwen uw account, installeren meetsoftware en zetten uw Advertentie Campagnes na optimalisatie direct live.

 • Account Optimaliseren

  Wij optimaliseren uw Advertentie Campagnes. Ons doel: meer omzet genereren tegen lagere kosten.

 • Rapportage van resultaten

  We bespreken de tussentijdse resultaten van uw campagne en bespreken de plannen voor de komende periode.

WAAROM ONZE KLANTEN KIEZEN VOOR TEAM DIGITAAL?

1-telefoontje

1 telefoontje voor uw online zaken

U kunt bij ons terecht voor verschillende zaken, van webontwikkeling tot online marketing. Met 1 telefoontje heeft u antwoord op al uw online vragen. Wel zo makkelijk.

Tijd-nemen

We nemen de tijd voor u

Geen “uurtje factuurtje” mentaliteit, maar constant waarde proberen te leveren. Wij richten ons op lange termijn samenwerkingen en snappen het principe “dienen om te verdienen”.

 

Maatwerk

Altijd maatwerk oplossing

Geen bedrijf is hetzelfde en iedere markt is anders. Dat vraagt om oplossingen op maat. Dus geen standaard pakketten en vaste prijzen, maar maatwerk tegen scherpe tarieven.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • Wij waren toe aan een nieuwe site en zijn via DC Wonen met Team Digitaal in contact gekomen. Onze doelstelling was om 20% meer leads te behalen. Team Digitaal had een zeer duidelijk aanpak met een presentatie over hoe zij alles voor zich zagen. En niet onbelangrijk, ze spraken onze taal. Na oplevering van een nieuwe website, SEO en Adwords Campagnes heeft Team Digitaal de doelstelling van 20% meer leads ruimschoots behaald. We waren hier zo tevreden over, dat wij hier vrijwillig een bonus voor hebben gegeven.

  Jan Berry DrenthDrive in Box
 • Samen met Team Digitaal hebben wij een nieuwe productlijn opgezet van trainings- en voedingsprogramma’s. Team Digitaal is verantwoordelijk geweest voor het in de markt zetten van de producten. Denk hierbij aan de positionering van de producten op de website, de email marketing en betaalde advertentiekanalen zoals Facebook en Google Adwords. De samenwerking heeft onze omzet 237% doen stijgen. Ze zijn zowel strategisch als uitvoerend erg sterk.

  Jeroen van der MarkFit.nl
 • Sinds juni 2016 werken wij samen met Team Digitaal. Zij hebben ons van 15 naar 100 leads per maand geholpen binnen de eerste 3 maanden. Ze optimaliseren onze website, Adwords campagnes, Linkedin Ads en Email Automation, maar denken ook breder mee. Het contact verloopt erg prettig met wekelijks telefonisch contact en rapportages over de voortgang. Wij zouden Team Digitaal zeker aanbevelen aan bedrijven die online willen groeien.

  Paul Goedhart & Daan JansEmbrace SBS
 • We werken al drie jaar met Team Digitaal. De jongens denken proactief mee en komen regelmatig met goede tips. Vanaf dag een is de samenwerking uitstekend geweest. Met dit team weet je zeker dat de afspraken nagekomen worden.

  M. RiegmanJudoshop.nl
 • Ik zie team digitaal als mijn vaste partner als het om online gaat. Ze komen constant met nieuwe ideeën om mijn resultaten te verbeteren. Goede sparringpartner en weten van aanpakken.

  D. NienhuisDC Wonen

Selectie van onze klanten

Neem contact op voor een kop koffie!

Contactform

(footer/contactpage)
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.