Wij helpen u om het maximale uit uw website te halen
Uw website is het centrale punt waar al uw bezoekers langskomen

Waarom investeren in uw website?

Rendement

Verhoog het rendement van alle marketingkanalen

Uw website is het centrale punt waarop al uw bezoekers terecht komen. Een investering in uw website heeft effect op al uw marketingkanalen, zoals SEO en Google Adwords. Het is daarom de meest rendabele investering die u kunt doen.

Schermformaat
Maak uw bedrijf klaar voor de toekomst

Smartphone, tablet en desktop, uw bezoekers gebruiken het allemaal dwars door elkaar heen. Zorg ervoor dat uw website zich aanpast aan alle schermformaten en creëer een betere gebruikerservaring dan uw concurrenten.

Sleutelen
Maak aanpassingen zonder technische kennis

U wilt niet voor elke aanpassing uw websitebouwer moeten bellen. Gebruiksvriendelijke CMS-systemen als bijvoorbeeld WordPress zijn voor iedereen goed toegankelijk. Zo kunt u zelfstandig uw site aanpassen en bespaart u zichtbaar in de kosten.

Hoe kan Team Digitaal uw resultaten verbeteren?

Een effectieve website ontwikkelen

 

Zet uw idee neer op internet

Een simpele WordPress website of een website op maat, Team Digitaal brengt uw ideeën online.  Wij combineren webdesign met online marketing kennis om websites te bouwen die niet alleen visueel opvallen, maar echt doen waarvoor ze gemaakt zijn. Namelijk: uw bezoekers omzetten in klanten.

Gebruiksvriendelijkheid

Het succes van uw website staat of valt met de gebruikservaring van de bezoeker. Een optimale gebruikservaring is cruciaal. Uw website moet zich ook automatisch aanpassen aan alle schermformaten. Dit wordt ook wel ‘Responsive Design’ genoemd. Momenteel hebben we mobieltjes en tablets, maar in de toekomst ook de ‘wearables’ zoals horloges met internet. Team Digitaal bouwt websites die zich automatisch aanpassen naar alle schermformaten. Uw website biedt optimaal gebruikersgemak!

Heeft u al een effectieve website?

U beschikt al over een mooie website en bent tevreden over het design & de web teksten. Maar hoe goed bent u bekend met de cijfers? Waar haken uw bezoekers af? Welke pagina’s kosten u geld? Wij helpen u graag met een grondige analyse van uw huidige situatie, zodat de belangrijkste actiepunten duidelijk worden!

Een succesvolle webwinkel neerzetten

 

Winstgevend

Een winstgevende webwinkel starten is vaak moeilijker dan gedacht. De concurrentie is genadeloos en het is moeilijk om de online ontwikkelingen bij te houden. Een goede online marketing strategie is daarom essentieel. Bij Team Digitaal gebruiken we onze kennis van zoekmachine marketing al vroeg in de ontwikkelingsfase om te zorgen voor optimale vindbaarheid en een hoog conversiepercentage. Wij bieden u webdesign én online marketing onder één dak.

Optimaal vindbaar

Veel websitebouwers focussen primair op de technische aspecten van webwinkels. Een belangrijk feit dat hierbij over het hoofd wordt gezien, is dat bezoekers uw webwinkel allereerst moeten zien te vinden voordat ze überhaupt van de technische aspecten gebruik maken. Wij focussen daarom ook op zaken als online zoekgedrag van uw doelgroep. Bij ieder project proberen we goed te begrijpen hoe uw doelgroep zoekt en hoe uw webwinkel daarop in kan spelen. Zo bent u er zeker van dat uw webshop na de lancering goed vindbaar is en u uw doelgroep maximaal bereikt.

Optimale conversie

Het aantrekken van meer bezoekers is belangrijk, maar bezoekers omzetten in klanten is waar het daadwerkelijk om draait. Wij creëren optimale conversie door de gebruiksvriendelijkheid van uw webshop te maximaliseren. Uw bezoekers moeten gemakkelijk het gewenste product kunnen vinden én bestellen. Daarbij letten we op zaken als duidelijke waardeproposities, voldoende productinformatie, goede website architectuur en een gebruiksvriendelijk bestelproces. Kortom, alles om uw bezoekers maximaal van dienst te zijn en uw investering zo snel mogelijk terug te verdienen.

Landingpagina’s geslaagd inzetten

 

Wat is een landingspagina?

Een landingspagina is een webpagina die bezoekers van buiten de site helpt om een specifiek doel te bereiken. Hierbij kunt u denken aan het geven van meer informatie, het aanmelden voor een nieuwsbrief of evenement, het verkopen van een product of aanvragen van een adviesgesprek. De gehele pagina is optimaal ingericht voor het bereiken van dit specifieke doel. Er is geen mogelijkheid om door te klikken naar andere pagina’s. De bezoeker kan enkel tot actie overgaan of moet de gehele pagina verlaten.

Waarom landingspagina’s?

Een landingspagina kan een buitengewoon effectief hulpmiddel zijn om online doelstellingen te bereiken. Ze vormen een perfecte aanvulling op de marketingcampagne van uw webwinkel. Ook kunt u kiezen voor een landingspagina als kennismaking met ons bedrijf. Als eigenaar van een webwinkel is uw website een marketinginstrument, een bron van inkomsten, een etalage van uw artikelen. Kortom, de levensader van uw ondernemerschap. Logisch dat u alleen de beste mensen aan uw site wilt laten werken. Om u kennis te laten maken met ons vakmanschap en onze grenzeloze inzet, maar ook een vertrouwensband op te bouwen als startpunt voor een succesvolle samenwerking, kunnen wij uw perfecte landingspagina realiseren.

Wat levert een landingspagina op?

De bezoekers van uw landingspagina worden direct verleidt tot actie, namelijk de aankoop van een product of dienst. Deze methode is in Amerika zeer succesvol gebleken voor de acquisitie van nieuwe klanten, in Nederland wordt dit echter weinig toegepast. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in het optimaal inzetten van landingspagina’s. Graag helpen wij u om uw concurrenten een stap voor te zijn.

Hoe pakt Team Digitaal uw webdesign project aan?

 • Kennismakingsgesprek en Offerte

  We willen goed begrijpen wat u wilt bereiken en op welke wijze uw website daar een rol in speelt.

 • Functioneel ontwerp

  U ontvangt een omschrijving van de websitestructuur en de functies van de website.

 • Grafisch ontwerp

  Wij leveren een ontwerp aan van het design van uw website. Pas als u tevreden bent gaan wij verder.

 • Implementatie

  Het functionele en grafische ontwerp worden geïmplementeerd in een site. Uw website komt tot leven.

 • Testfase en oplevering

  De website wordt zowel door u als door ons uitgebreid getest. Na oplevering volgt uiteraard een klein feestje. Uw website is een feit!

WAAROM ONZE KLANTEN KIEZEN VOOR TEAM DIGITAAL?

1-telefoontje

1 telefoontje voor uw online zaken

U kunt bij ons terecht voor verschillende zaken, van webontwikkeling tot online marketing. Met 1 telefoontje heeft u antwoord op al uw online vragen. Wel zo makkelijk.

Tijd-nemen

We nemen de tijd voor u

Geen “uurtje factuurtje” mentaliteit, maar constant waarde proberen te leveren. Wij richten ons op lange termijn samenwerkingen en snappen het principe “dienen om te verdienen”.

 

Maatwerk

Altijd maatwerk oplossing

Geen bedrijf is hetzelfde en iedere markt is anders. Dat vraagt om oplossingen op maat. Dus geen standaard pakketten en vaste prijzen, maar maatwerk tegen scherpe tarieven.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • Wij waren toe aan een nieuwe site en zijn via DC Wonen met Team Digitaal in contact gekomen. Onze doelstelling was om 20% meer leads te behalen. Team Digitaal had een zeer duidelijk aanpak met een presentatie over hoe zij alles voor zich zagen. En niet onbelangrijk, ze spraken onze taal. Na oplevering van een nieuwe website, SEO en Adwords Campagnes heeft Team Digitaal de doelstelling van 20% meer leads ruimschoots behaald. We waren hier zo tevreden over, dat wij hier vrijwillig een bonus voor hebben gegeven.

  Jan Berry DrenthDrive in Box
 • Samen met Team Digitaal hebben wij een nieuwe productlijn opgezet van trainings- en voedingsprogramma’s. Team Digitaal is verantwoordelijk geweest voor het in de markt zetten van de producten. Denk hierbij aan de positionering van de producten op de website, de email marketing en betaalde advertentiekanalen zoals Facebook en Google Adwords. De samenwerking heeft onze omzet 237% doen stijgen. Ze zijn zowel strategisch als uitvoerend erg sterk.

  Jeroen van der MarkFit.nl
 • Sinds juni 2016 werken wij samen met Team Digitaal. Zij hebben ons van 15 naar 100 leads per maand geholpen binnen de eerste 3 maanden. Ze optimaliseren onze website, Adwords campagnes, Linkedin Ads en Email Automation, maar denken ook breder mee. Het contact verloopt erg prettig met wekelijks telefonisch contact en rapportages over de voortgang. Wij zouden Team Digitaal zeker aanbevelen aan bedrijven die online willen groeien.

  Paul Goedhart & Daan JansEmbrace SBS
 • We werken al drie jaar met Team Digitaal. De jongens denken proactief mee en komen regelmatig met goede tips. Vanaf dag een is de samenwerking uitstekend geweest. Met dit team weet je zeker dat de afspraken nagekomen worden.

  M. RiegmanJudoshop.nl
 • Ik zie team digitaal als mijn vaste partner als het om online gaat. Ze komen constant met nieuwe ideeën om mijn resultaten te verbeteren. Goede sparringpartner en weten van aanpakken.

  D. NienhuisDC Wonen

Selectie van onze klanten

Neem contact op voor een kop koffie!

Contactform

(footer/contactpage)
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.