Waarom investeren in zoekmachine optimalisatie?

Maximaal-bereik
Maximaal bereik van uw doelgroep

Met goede zoekresultaten in Google bereikt u een veel groter deel van uw potentiële klanten. Meer dan 60% van alle klikken vindt plaats in de top 5 van organische zoekresultaten, blijkt uit meerdere onderzoeken naar online zoekgedrag. Search Engine Optimization (SEO) is dus onmisbaar voor het vergroten van uw online bereik.

Branding
Meer naamsbekendheid

Websites met goede organische posities in Google genieten meer consumentenvertrouwen dan hun minder zichtbare concurrenten. Is het uw ambitie een grote speler te worden in uw markt en uw bedrijfsnaam tot een sterk merk maken? Dan is zoekmachine optimalisatie voor u onmisbaar.

Duurzaam-rendement
Duurzaam rendement

Met optimalisatie voor organische resultaten bent u minder afhankelijk van betaalde kanalen als AdWords. Dit leidt tot verlaging van uw kosten op lange termijn. Daarnaast hebben geoptimaliseerde organische rankings het voordeel dat ze langer aan houden dan acties via betaalde kanalen.

Hoe kan Team Digitaal uw resultaten verbeteren?

SEO Scan van uw website

Waarom is dit belangrijk?

Komt uw website moeilijk hoger in de zoekmachine, waardoor u bezoekers en daarmee omzet misloopt? Onze experts voeren een grondige analyse van uw website uit en vertellen u precies wat u kunt doen om uw vindbaarheid in Google te verhogen. Het maximaal bereiken van uw doelgroep ligt daarmee binnen handbereik.

Waar focussen wij op?

Bij het uitvoeren van onze SEO Scan kijken we onder andere naar de opbouw van uw website, laadsnelheid, backlinks en het gebruik van de juiste zoektermen in webteksten en afbeeldingen. Kortom, alles wat van invloed is op uw organische rankings.

Wat kunt u verwachten?

Na uitvoering van de scan weet u precies waar de knelpunten van uw website liggen en hoe u deze gericht kunt oplossen. Wij presenteren onze bevindingen in een helder rapport en lichten deze graag toe bij u op kantoor.

On-page optimalisatie

In online marketing termen wordt dit ook wel on-page optimalisatie genoemd, oftewel het verbeteren van de website zelf. Graag tillen wij uw organische ranking in Google naar een hoger niveau door uw website te optimaliseren. Daarbij besteden wij veel aandacht aan:

 • Websitestructuur
 • Content, zoals teksten en afbeeldingen
 • Optimalisatie op de juiste zoektermen
 • Laadsnelheid van uw website
Waarom belangrijk?

Een geoptimaliseerde website wordt sneller geïndexeerd in Google en komt hoger in de organische zoekresultaten. U trekt meer bezoekers en uw omzet groeit.

Waarom Team Digitaal?

Onze online marketeers zijn op de hoogte van de laatste technieken op het gebied van zoekmachine marketing en gebruiken deze om de beste resultaten voor uw bedrijf te realiseren. Onze focus ligt bij het verhogen van uw rendement. Uw investering moet immers vruchten afwerpen. Hebt u vragen? Wij staan graag voor u klaar!

Off-page optimalisatie/linkbuilding

Hiermee bedoelen wij off-page optimalisatie. Dit richt zich op het populair maken van uw website op het internet. De promotie van uw website op andere websites is absoluut noodzakelijk om goed vindbaar te zijn in Google. Off-page optimalisatie wordt voornamelijk gerealiseerd door Social Media en linkbuilding in te zetten.

Waarom is dit belangrijk?

Wanneer uw website wordt gepromoot op andere websites, constateert Google dat u belangrijk bent en komt u hoger in de ranking. Goede online reputatie levert dus hogere posities op in Google. U realiseert meer bezoekers uit de zoekmachine en verhoogd daarmee uw omzet. Maar hoe zorgt u er nou voor dat andere websites naar u verwijzen.

Team Digitaal helpt u verder.

Wij stellen een off-page strategie op die aansluit bij uw website. Daarbij kunt u denken aan de inzet van Social Media, content creatie (waarbij uw webshop middels blogs, video’s of afbeeldingen meer online bekendheid krijgt) en linkbuilding (links naar uw eigen site geplaatst krijgen op relevante andere sites). Wij realiseren de optimalisatie van uw website op basis van de officiële richtlijnen van Google. Uw investering in zoekmachine optimalisatie kent daardoor een duurzaam rendement.

Hoe pakt Team Digitaal uw zoekmachine optimalisatie aan?

 • Inventarisatiegesprek

  We bespreken uw marketing doelen en hoe zoekmachine optimalisatie daaraan kan bijdragen.

 • Website Scan

  We analyseren uw huidige website en komen met een advies rapport.

 • On-page Optimalisatie

  Uw webwinkel wordt geoptimaliseerd voor de optimale indexatie in Google.

 • Off-page optimalisatie

  Uw webwinkel wordt gepromoot middels social media, content creatie en linkbuilding.

 • Bespreking resultaten

  Gezamenlijk bespreken we de resultaten van alle inspanningen en bepalen we het vervolg.

WAAROM ONZE KLANTEN KIEZEN VOOR TEAM DIGITAAL?

1-telefoontje

1 telefoontje voor uw online zaken

U kunt bij ons terecht voor verschillende zaken, van webontwikkeling tot online marketing. Met 1 telefoontje heeft u antwoord op al uw online vragen. Wel zo makkelijk.

Tijd-nemen

We nemen de tijd voor u

Geen “uurtje factuurtje” mentaliteit, maar constant waarde proberen te leveren. Wij richten ons op lange termijn samenwerkingen en snappen het principe “dienen om te verdienen”.

 

Maatwerk

Altijd maatwerk oplossing

Geen bedrijf is hetzelfde en iedere markt is anders. Dat vraagt om oplossingen op maat. Dus geen standaard pakketten en vaste prijzen, maar maatwerk tegen scherpe tarieven.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • Wij waren toe aan een nieuwe site en zijn via DC Wonen met Team Digitaal in contact gekomen. Onze doelstelling was om 20% meer leads te behalen. Team Digitaal had een zeer duidelijk aanpak met een presentatie over hoe zij alles voor zich zagen. En niet onbelangrijk, ze spraken onze taal. Na oplevering van een nieuwe website, SEO en Adwords Campagnes heeft Team Digitaal de doelstelling van 20% meer leads ruimschoots behaald. We waren hier zo tevreden over, dat wij hier vrijwillig een bonus voor hebben gegeven.

  Jan Berry DrenthDrive in Box
 • Samen met Team Digitaal hebben wij een nieuwe productlijn opgezet van trainings- en voedingsprogramma’s. Team Digitaal is verantwoordelijk geweest voor het in de markt zetten van de producten. Denk hierbij aan de positionering van de producten op de website, de email marketing en betaalde advertentiekanalen zoals Facebook en Google Adwords. De samenwerking heeft onze omzet 237% doen stijgen. Ze zijn zowel strategisch als uitvoerend erg sterk.

  Jeroen van der MarkFit.nl
 • Sinds juni 2016 werken wij samen met Team Digitaal. Zij hebben ons van 15 naar 100 leads per maand geholpen binnen de eerste 3 maanden. Ze optimaliseren onze website, Adwords campagnes, Linkedin Ads en Email Automation, maar denken ook breder mee. Het contact verloopt erg prettig met wekelijks telefonisch contact en rapportages over de voortgang. Wij zouden Team Digitaal zeker aanbevelen aan bedrijven die online willen groeien.

  Paul Goedhart & Daan JansEmbrace SBS
 • We werken al drie jaar met Team Digitaal. De jongens denken proactief mee en komen regelmatig met goede tips. Vanaf dag een is de samenwerking uitstekend geweest. Met dit team weet je zeker dat de afspraken nagekomen worden.

  M. RiegmanJudoshop.nl
 • Ik zie team digitaal als mijn vaste partner als het om online gaat. Ze komen constant met nieuwe ideeën om mijn resultaten te verbeteren. Goede sparringpartner en weten van aanpakken.

  D. NienhuisDC Wonen

Selectie van onze klanten

Neem contact op voor een kop koffie!

Contactform

(footer/contactpage)
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.