ActiveCampaign Specialisten

Op zoek naar een professionele partij om samen meer uit ActiveCampaign te halen? Je bent bij ons aan het juiste adres. Profiteer van onze 5+ jaar ervaring en expertise met ActiveCampaign. Haal het maximale uit marketing automation!

Informeer naar de mogelijkheden

Meer uit email marketing halen voor jouw organisatie met ActiveCampaign?

Activecampaign - #1 Marketing Automation Tool voor MKB

ActiveCampaign is een email en marketing automation software gericht op het MKB. Met een scala aan automation features en een aantrekkelijke prijszetting is ActiveCampaign afgelopen jaren wereldwijd enorm in de populariteit gegroeid. Ook in Nederland kiezen steeds meer bedrijven voor deze email automation aanbieder. 

Wat kun je ermee? 

Heel kort samengevat:

  • nieuwsbrieven en vergelijkbare mailings versturen
  • automatische campagnes versturen ( bijv. transactiebevestigingen bij bestellingen of registraties, verjaardagscampagnes, afspraakherinneringen etc.)
  • automatische email reeksen versturen (bijv. een welkom reeks, cursus inhoud, onboarding reeks etc.)
  • automatische upsell en cross-sell campagnes versturen
  • etc.

Maar de echte kracht van ActiveCampaign komt tot leven wanneer je de email functionaliteiten combineert met de mogelijkheid om het website gedrag van je bezoekers te volgen. En dat is precies wat deze tool doet. 

Met featurres als website en event tracking ben je in staat om heel gericht email campagnes te versturen op het juiste moment. Zo kun je een campagne versturen naar contacten die in de afgelopen 7 dagen jouw website hebben bezocht, een specifiek product hebben bekeken of interesse hebben getoond in een bepaald blog artikel. Omgekeerd kun je ook een re-engagement campagne versturen naar contacten die een tijdje geen activiteit hebben vertoond. 

Voor wie is ActiveCampaign geschikt?

ActiveCampaign is een veelzijdige tool en wordt succesvol ingezet door duizenden bedrijven, van webshops tot onderwijsinstellingen en non-profit organisaties. Dankzij haar vele features en betaalbare pakketten is deze tool uitermate geschikt voor vrijwel elke MKB’r die meer slimmer en efficiënter wil gaan werken.

Nog geen account? Maak hier gratis een ActiveCampaign account aan.

Hoe haal je het maximale uit Activecampaign?

Stel doelen op
Zoals voor elke tool geldt voor ActiveCampaign dat je de beste resultaten behaalt wanneer je weet wat je wilt bereiken. Bepaal daarom eerst jouw doelen! Is jouw doel het verhogen van de klantwaarde, beter opvolgen van leads, verbeteren van interne processen of alle drie?

Breng de techniek in kaart
Een andere aandachtspunt is de koppeling tussen ActiveCampaign, de website en andere tools zoals spreadsheets, crm systemen etc. Gebruik je meerdere applicaties in je dagelijkse bedrijfsvoering. Door ActiveCampaign te koppelen met andere apps haal je het maximale uit alle tools.

Richt de account in
Zijn de koppelingen geregeld? Tijd om de account in te richten. In deze stap bepaal je hoe je de database gaat segmenteren, welke gegevens je daarvoor nodig hebt en hoe je deze gegevens gaat verzamelen. 

Automatisering vs handmatige acties
Vervolgens ga je nadenken over automatisering. Daarbij is het belangrijk om een onderscheid te maken tussen activiteiten die regelmatig herhaald worden, en dus geautomatiseerd kunnen worden (denk aan sturen van standaardmails na een inschrijving), en unieke acties zoals nieuwsbrieven. 

Email automation succesvol inzetten voor jouw bedrijf?

Ontvang toegang tot 82+ voorbeelden van succesvolle email campagnes!

Liever hulp van Activecampaign specialisten inschakelen?

Wil je liever sneller stappen zetten en niet alles zelf moeten uitzoeken? Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Daarbij kun je denken aan de volgende opties:

  • Je haalt de kennis liever binnen je eigen organisatie. In dat geval verzorgen wij een (inhouse) training. We laten zien hoe de tool werkt en hoe je direct goede resultaten met email marketing behaalt. Tijdens de inhouse training richten we samen jouw ActiveCampaign account in inclusief belangrijkste email flows en email templates zodat je gelijk goed van start kan.
  • Je werkt liever met externe specialisten en besteedt het stuk email marketing liever uit.  In dat geval kunnen wij jou volledig ontzorgen. Van technische koppelingen tot het design, het schrijven van emails en verzorgen van de rapportages.

Meer weten over de mogelijkheden of de kansen email marketing voor jouw organisatie? Mail info@teamdigitaal.nl of bel 0502110718.

Wat is onze werkwijze?

Stap 1: Gratis Consult

Tijdens deze kennismaking bespreken we jouw huidige & gewenste situatie. Ook ontvang je praktische tips over hoe je van A naar B kan komen en hoe wij je het beste kunnen helpen. Geïnteresseerd? Vraag hier een gratis consult aan!

Stap 2: Analyse & Voorstel

Nadat we een beter beeld hebben gekregen van jouw situatie, gaan we de strategie uitwerken in een concreet voorstel om jouw doelen te realiseren.

Stap 3: Instelwerk & Launch

Als je enthousiast bent en aan de slag wilt, volgt de instelfase. Hierbij gaan we alles klaarzetten voor lancering. Denk hierbij aan de advertentie kanalen (ads ontwerpen, account inrichten, etc) en de email automation (lead nurtering reeks, etc).

Stap 4: Testing & Optimalisatie

Na lancering volgt de testing & optimalisatie fase. We zullen elke maand actief focussen op het verbeteren van de resultaten (aantal conversies, leadkwaliteit, en hogere ROI)

Waarom kiezen voor Team Digitaal?

B2B Marketing Specialisten

Onze dienstverlening is gericht op B2B bedrijven helpen groeien op internet. We hebben successen geboekt voor een paar van de snelstgroeiende B2B bedrijven van Nederland.

Snel & Daadkrachtig

Onze klanten hoeven niet op ons te wachten als het gaat om de implementatie. Van kleine werkzaamheden tot grote en complexe projecten: wij leveren snel.

Kleinschalig & Persoonlijk

We zijn een klein team van ervaren professionals. Bij ons heb je een vast aanspreekpunt voor al je online marketing zaken. Iemand die tijd voor je neemt en altijd voor je bereikbaar is.

Wat zeggen onze klanten over samenwerken met Team Digitaal?

Meer weten? Stuur ons een bericht!

Wil jij meer bezoekers tegen minder kosten? Wil jij meer meer leads van hoge kwaliteit omzetten in sales? En wil je jouw marketing en sales automatiseren voor meer efficiency en kostenbesparingen? Vraag dan een gratis consult aan en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Contact Informatie