Succesverhalen

Bekijk de klantcases waar wij trots op zijn!

www.EmbraceSBS.com

Resultaat: +273% meer leads en 2x zoveel klanten

EmbraceSBS bouwt sociale intranetten en is sinds 2016 een van de snelst groeiende technologie bedrijven van NL.

Sinds 2016 zijn wij hun vaste partner voor online marketing. Hun doel was om het aantal klanten te verdubbelen en daarvoor hadden ze meer leads nodig. Dus toen zijn we gaan samenwerken!

Het resultaat:

Weten hoe we dit gerealiseerd hebben? 

www.Daxx.com

Resultaat: +30% meer leads en beste sales maand ooit

Daxx detacheert programmeurs vanuit Oekraine naar het westen (o.a. USA, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, etc).

Toen wij elkaar in 2019 troffen hadden zij ambitieuze doelstellingen om meer qualified leads te werven in hun internationale target markten. Omdat ze een heel helder beeld hadden van hun doelgroep en erg geloofden in content marketing, adviseerden we hun om Linkedin Ads te proberen. Met zeer goede resultaten…

Het resultaat:

Weten hoe we dit gerealiseerd hebben? 

www.ZonnestroomNederland.nl

Resultaat: Groeien van 2 naar 20 man binnen 1.5 jaar

Zonnestroom Nederland is een snelgroeiend bedrijf in de zakelijke zonnestroom. Ze hebben een indrukwekkend prestatie neergezet.

Toen we eind 2017 bij elkaar aan tafel kwamen was het doel van Zonnestroom om meer online leads te genereren en deze automatisch te kwalificeren voor het salesteam.

Het resultaat? 

Weten hoe we dit gerealiseerd hebben? 

www.OCDOpleidingen.nl

Resultaat: +700% meer conversies via de website

OCDOpleidingen.nl is een opleidingsinstituut voor zakelijke professionals die zich willen ontwikkelingen op het gebied van taal, microsoft software pakketten en leiderschap. 

Ze waren opzoek naar manieren om meer leads te genereren en geloofden in de mogelijkheden van online marketing en Google Ads. 

Om dit te realiseren hebben we allereerst de huidige Google Ads account geanalyseerd waaruit voldoende kansen bleken. Toen zijn we aan de slag gegaan…

Het resultaat? +700% meer conversies in het eerste jaar.

Pentair - www.FoodAndBeverage.Pentair.com

Resultaat: Meer online leads via Linkedin Ads en Google Ads

Pentair Food & Beverage helpt voedsel- en drank producenten om hun productieproces te verbeteren. Zij waren opzoek naar manieren om de leads en sales te verhogen.

Het resultaat?

Weten hoe we dit gerealiseerd hebben? 

Diensten: Linkedin AdsGoogle Ads

Green Logistics Groningen - www.glgbv.com

Resultaat: 374% stijging in Sales Qualified Leads via de website

Green Logistics Groningen is een internationaal logistiek bedrijf gevestigd in Aduard, Groningen. Zij specialiseren zich in de opslag, transport en bezorging van goederen binnen europa van internationale fabrikanten. 

Green Logistics wilde zichzelf internationaal postioneren als een serieuze speler en met een nieuwe website die geoptimaliseerd was voor de juiste zoektermen. 

Om dit te realiseren, hebben we een professionele, meertalige website (ENG en NL) gebouwd die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines (SEO). We hebben een uitgebreid zoekwoorden onderzoek gedaan, met zeer positieve eindresultaten. 

Het resultaat? 374% stijging van het aantal Sales Qualified Leads via de website!

Diensten: Nieuwe website – Google Ads –  Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Loket Bevingsschade - www.loketbevingsschade.nl

Resultaat: 4x meer online leads via Google Ads + Nieuwe site

LoketBevingsschade.nl helpt Groningers bij hun aarbevingsschade subsidie aanvraag. Zij waren opzoek naar manieren om meer online leads te genereren. Wij hebben de nieuwe website gebouwd en verzorgen de Google Ads campagnes.

Het resultaat?

Weten hoe we dit gerealiseerd hebben? 

Diensten: Nieuwe website – Google Ads

Solfin Financeringen - www.solfin.nl

Resultaat: 43% meer online leads via nieuwe site + Google Ads

Solfin.nl helpt mensen aan een passende hypotheek. We hebben voor Solfin de nieuwe website ontwikkeld (incl. speciale Google Ads landingspagina’s) en optimaliseren maandelijks de Google Ads campagnes.

Het resultaat?

Weten hoe we dit gerealiseerd hebben? 

Diensten: Nieuwe website – Google Ads

www.FIT.nl

Resultaat: Verdubbeling van de omzet en winst

FIT.nl is de grootste fitness blog van Nederland. Er is bijna geen sportliefhebber in Nederland die hen niet kent. 

FIT was opzoek naar nieuwe online business modellen om de omzet te verhogen. Wij hadden hier ideeen over en we hebben samen een complete productlijn van nieuwe voedings- en trainingsprogramma’s in de markt gezet. 

Het resultaat? 

Weten hoe we dit gerealiseerd hebben? 

www.MonkeyDonky.nl & www.Toddlershuis.nl

Resultaat: 2x zoveel rondleidingen

Monkey Donky & Toddlershuis vormen samen een van de leidende kinderopvang organisaties in Groningen. Met 6 locaties en meer dan 100 medewerkers helpen zij ouders aan goede opvang voor hun kinderen. 

Sinds 2015 helpen wij hen aan meer conversies via Google Ads campagnes. In 2018 zijn we intensiever gaan samenwerken omdat Monkey Donky opzoek was naar manieren om het aantal rondleidingen verder te verhogen. 

Het resultaat? 

Weten hoe we dit gerealiseerd hebben? 

www.OpslagruimteGroningen.nl

Resultaat: 80% van opslagruimtes verhuurd binnen 12 maanden

Opslagruimte Groningen opende in 2018 haar deuren aan de Peizerweg in Groningen. Het doel was om alle opslagruimtes zo snel mogelijk verhuurd te krijgen aan zakelijke- en particuliere huurders. 

Na overleg is besloten om in te zetten op Google Ads campagnes en een nieuwe website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO). We hebben gekozen voor de USP “de grootste opslagruimtes voor de laagste prijs” en de website moest daarom een prijsvechter uitstraling hebben. Dit bleek een groot succes!

Het resultaat? Direct na lancering relevante leads en rondleidingen. En na 12 maanden zijn 80% van alle opslagruimtes al verhuurd!

Diensten: Google Adverteren – Nieuwe website – Zoekmachine optimalisatie (SEO)