Content Marketing

Hoe zorg je voor een constante stroom van nieuwe leads en prospects via digitale kanalen? Denk aan Content Marketing.  Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie.

Wat is content marketing?

Content marketing is het aanbieden van relevante en waardevolle informatie (oftewel content) aan een bepaalde doelgroep. Voor B2B organisaties heeft content marketing vaak een specifiek doel, namelijk het aantrekken van nieuwe leads en klanten.  De vorm waarin deze relevante informatie wordt aangeboden kan verschillen, bijv. tekst, video, geluid, maar ook live evenementen. Maar ongeacht de vorm zal content marketing altijd een doel moeten hebben, wil het een goede investering zijn.

Waarom is content marketing onmisbaar voor jouw bedrijf?

Zoals je weet begint elke zoektocht naar een oplossing met een vraag. Tijdens zijn buyer’s journey doorloopt een potentiële klant een aantal stappen waarin hij steeds een nieuwe vraag wil beantwoorden om zo tot een oplossing te komen. De zoektocht begint vaak breed, zonder een specifiek oplossing/leverancier in gedachten, maar wordt met elke volgende stap smaller en smaller. Uiteindelijk eindigt de buyer’s journey met een enkele oplossing: die van jou of die van jouw concurrent. 

Hoe zorg je dat de klant voor jou kiest? Door hem van relevante content te voorzien waar hij op dat moment behoefte aan heeft. 

Meer weten hoe je leads genereert met content marketing? Download gratis de whitepaper Leadgeneratie Strategie.

Hoe kan Team Digitaal jouw bedrijf helpen met content marketing?

Een succesvolle content marketing bestaat uit verschillende onderdelen. De volgende onderdelen vormen de basis van een succesvolle content marketing:

  • Doelgroep analyse 
  • Content marketing strategie
  • Content marketing planning (content kalender)
  • Content creatie (blogs, e-mails, e-books, templates, online demo’s etc.)
  • Content promotie

Wil je het proces liever uitbesteden omdat je er zelf geen tijd voor hebt? Of zoek je iemand die jou kan helpen bij specifieke onderdelen zoals het opstellen van een marketingplan of het promoten van content? In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres. We zorgen voor kwalitatief goede content en we zorgen dat het de juiste mensen bereikt. 

B2B Leadgeneratie Strategie

Ontdek hoe een Deloite Fast 50 software bedrijf het aantal leads met +250% heeft laten groeien binnen 3 maanden.

Wat is onze werkwijze?

Stap 1: Gratis Consult

Tijdens deze kennismaking bespreken we jouw huidige & gewenste situatie. Ook ontvang je praktische tips over hoe je van A naar B kan komen en hoe wij je het beste kunnen helpen. Geïnteresseerd? Vraag hier een gratis consult aan!

Stap 2: Analyse & Voorstel

Nadat we een beter beeld hebben gekregen van jouw situatie, gaan we de strategie uitwerken in een concreet voorstel om jouw doelen te realiseren.

Stap 3: Instelwerk & Launch

Als je enthousiast bent en aan de slag wilt, volgt de instelfase. Hierbij gaan we alles klaarzetten voor lancering. Denk hierbij aan de advertentie kanalen (ads ontwerpen, account inrichten, etc) en de email automation (lead nurtering reeks, etc).

Stap 4: Testing & Optimalisatie

Na lancering volgt de testing & optimalisatie fase. We zullen elke maand actief focussen op het verbeteren van de resultaten (aantal conversies, leadkwaliteit, en hogere ROI)

Waarom kiezen voor Team Digitaal?

B2B Marketing Specialisten

Onze dienstverlening is gericht op B2B bedrijven helpen groeien op internet. We hebben successen geboekt voor een paar van de snelstgroeiende B2B bedrijven van Nederland.

Snel & Daadkrachtig

Onze klanten hoeven niet op ons te wachten als het gaat om de implementatie. Van kleine werkzaamheden tot grote en complexe projecten: wij leveren snel.

Kleinschalig & Persoonlijk

We zijn een klein team van ervaren professionals. Bij ons heb je een vast aanspreekpunt voor al je online marketing zaken. Iemand die tijd voor je neemt en altijd voor je bereikbaar is.

Wat zeggen onze klanten over samenwerken met Team Digitaal?

Meer weten? Stuur ons een bericht!

Wil jij meer bezoekers tegen minder kosten? Wil jij meer meer leads van hoge kwaliteit omzetten in sales? En wil je jouw marketing en sales automatiseren voor meer efficiency en kostenbesparingen? Vraag dan een gratis consult aan en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Contact Informatie