Adverteren in Google

Jouw ideale klant bereiken op het moment dat hij zoekt naar jouw producten of diensten? Google Ads is het ultieme marketing kanaal voor dit doel. 

Google Ads: Wat is dat?

Bijna elke zoektocht op het internet begint bij Google. Wil je online gevonden worden dan is dat dan ook dé plek om aanwezig te zijn.

Google Ads (voorheen Google Adwords) is het platform dat het voor iedereen mogelijk maakt om met jouw bedrijf direct bovenaan in Google te staan. Adverteren op het zoeknetwerk van Google stelt je in staat aanwezig te zijn op het moment  dat mensen op zoek zijn naar jouw dienst of product.

  • Via een tekst of een shopping advertentie bereik je mensen vlak voordat ze een beslissing nemen of een aankoop doen (op sites als Google.nl maar ook Marktplaats.nl en vele andere)
  • Via het displaynetwerk kan je aanwezig zijn voordat men bewust is van een behoefte, of juist na een bezoek aan jouw site. Met een beeld of video advertentie op sites als Youtube en Gmail creëer je bewustzijn voor je bedrijf of product.

Waarom adverteren via Google Ads?

  • Gerichte targeting: Aanwezig zijn op het moment dat men beslist en koopt. Alleen voor een voor jou relevant publiek.
  • Direct bovenaan: Je kan letterlijk binnen één dag bovenaan staan in Google en zo te weten komen of jou online strategie werkt.
  • Gratis naamsbekendheid: Vertoningen via Google Ads zijn gratis (in tegenstelling tot televisie & print reclame). Je betaalt pas op het moment dat men klikt op een advertentie en jouw site bezoekt.

Hoe kunnen wij jouw bedrijf helpen met Google Ads?

De aanpak die Team Digitaal uniek maakt:

  • Strategie: Tijdens meerdere gesprekken ontwikkelen we een strategie die uniek is voor jouw bedrijf. Welke advertenties op welke netwerken zijn relevant? Hoeveel budget is er nodig? Welk verkeer sturen we naar welke pagina’s? 
  • Opbouwen Account: “Een goed begin is het halve werk”. Tijdens het opzetten van een Google Ads account kan een groot deel van het succes, of juist het gebrek hieraan bepaald worden. Wij nemen graag de tijd om een zo sterk mogelijk Google Ads account te bouwen zodat we kunnen beginnen met adverteren met een voorsprong.
  • Rapportage & Communicatie: Een realtime dashboard of een maandelijkse rapportage. Inzicht in de resultaten kan op vele manieren en de klant kan daarin kiezen. Natuurlijk zijn we ook persoonlijk bereikbaar voor alle vragen.
  • Breed inzetbaar: Wij helpen onze klanten bij het opzetten- en optimaliseren van Google Ads, Linkedin Ads, SEO, website optimalisatie en email & marketing automation. Zo tillen wij uw business naar een hoger niveau.
  • B-2-B Specialisten: Team Digitaal is gespecialiseerd in Business-to-Business marketing. Wij hebben een paar van de snelst groeiende B-2-B bedrijven van Nederland als klant, die al 3 jaar op rij zijn genomineerd zijn voor de Deloitte Fast 50.

Wat is onze werkwijze?

Stap 1: Gratis Consult

Tijdens deze kennismaking bespreken we jouw huidige & gewenste situatie. Ook ontvang je praktische tips over hoe je van A naar B kan komen en hoe wij je het beste kunnen helpen. Geïnteresseerd? Vraag hier een gratis consult aan!

Stap 2: Analyse & Voorstel

Nadat we een beter beeld hebben gekregen van jouw situatie, gaan we de strategie uitwerken in een concreet voorstel om jouw doelen te realiseren.

Stap 3: Instelwerk & Launch

Als je enthousiast bent en aan de slag wilt, volgt de instelfase. Hierbij gaan we alles klaarzetten voor lancering. Denk hierbij aan de advertentie kanalen (ads ontwerpen, account inrichten, etc) en de email automation (lead nurtering reeks, etc).

Stap 4: Testing & Optimalisatie

Na lancering volgt de testing & optimalisatie fase. We zullen elke maand actief focussen op het verbeteren van de resultaten (aantal conversies, leadkwaliteit, en hogere ROI)

Waarom kiezen voor Team Digitaal?

B2B Marketing Specialisten

Onze dienstverlening is gericht op B2B bedrijven helpen groeien op internet. We hebben successen geboekt voor een paar van de snelstgroeiende B2B bedrijven van Nederland.

Snel & Daadkrachtig

Onze klanten hoeven niet op ons te wachten als het gaat om de implementatie. Van kleine werkzaamheden tot grote en complexe projecten: wij leveren snel.

Kleinschalig & Persoonlijk

We zijn een klein team van ervaren professionals. Bij ons heb je een vast aanspreekpunt voor al je online marketing zaken. Iemand die tijd voor je neemt en altijd voor je bereikbaar is.

Wat zeggen onze klanten over samenwerken met Team Digitaal?

Meer weten? Stuur ons een bericht!

Wil jij meer bezoekers tegen minder kosten? Wil jij meer meer leads van hoge kwaliteit omzetten in sales? En wil je jouw marketing en sales automatiseren voor meer efficiency en kostenbesparingen? Vraag dan een gratis consult aan en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Contact Informatie