Ontdek wat klanten over ons zeggen

EmbraceSBS.com – Social Business Software

EmbraceSBS is al 2 jaar op rij een van de snelst groeiende technologie bedrijven van NL (#13 in de Deloitte Technology Fast50 van 2016 en #21 in 2017)

Sinds 2016 werken wij samen met Team Digitaal. Zij hebben ons van 15 naar 100 leads per maand (+670%) geholpen binnen de eerste 3 maanden. Ze optimaliseren onze websiteAdwords campagnes, Linkedin Ads en Email Automation, maar denken ook breder mee. Het contact verloopt erg prettig met wekelijks telefonisch contact en rapportages over de voortgang. Wij zouden Team Digitaal zeker aanbevelen aan bedrijven die online willen groeien.

Paul Goedhart & Daan Jans
Social Business Adviseurs, EmbraceSBS

FIT.nl – Grootste Fitness Platform van Nederland

Samen met Team Digitaal hebben wij een nieuwe productlijn opgezet van trainings- en voedingsprogramma’s. Team Digitaal is verantwoordelijk geweest voor het in de markt zetten van de producten. Denk hierbij aan de positionering van de producten op de website, de email marketing en betaalde advertentiekanalen zoals Facebook en Google Adwords. De samenwerking heeft onze omzet 237% doen stijgen. Ze zijn zowel strategisch als uitvoerend erg sterk.

Jeroen van der Mark
Eigenaar, Fit.nl

OpslagruimteGroningen.nl

Wij waren toe aan een nieuwe site en zijn via DC Wonen met Team Digitaal in contact gekomen. Onze doelstelling was om 20% meer leads te behalen. Team Digitaal had een zeer duidelijk aanpak met een presentatie over hoe zij alles voor zich zagen. En niet onbelangrijk, ze spraken onze taal. Na oplevering van een nieuwe website, SEO en Adwords Campagnes heeft Team Digitaal de doelstelling van 20% meer leads ruimschoots behaald. We waren hier zo tevreden over, dat wij hier vrijwillig een bonus voor hebben gegeven.

Jan Stuitje
Eigenaar, Opslagruimte Groningen

Groninger Hypotheken – 

Financieel advieskantoor

Als financieel advieskantoor hebben wij een groeiambitie. Een collega wees ons erop dat steeds meer potentiële klanten via internet oriënteren op financiële diensten en dat we daarom eens met Team Digitaal moesten afspreken. Na een prettig gesprek waarin zij hun strategie en werkwijze toe hebben gelicht, besloten we met elkaar in zee gegaan.

Zij hebben een nieuwe website voor ons gebouwd en beheren onze Google Adwords campagnes. Hierdoor realiseren nu maandelijks meer leads die ook echt in onze diensten geinteresseerd zijn. We zijn over de resultaten en de samenwerking positief omdat Team Digitaal pro-actief met ons meedenkt over het optimaliseren van onze marketing. Ik zou hen zeker aanraden aan iedereen die meer bezoeker, leads en sales uit internet wil halen. 

Ronald Haan
Eigenaar, Groninger Hypotheken

DC Wonen – Kamers, Studios en Appartementen verhuur

Team Digitaal verzorgt onze Adwords Advertenties en wij zijn hier erg tevreden over. Elke maand ontvangen we goede leads uit Google en een overzichtelijk rapport met de resultaten. Je kunt op deze jongens bouwen en daarom hebben wij al diverse bekenden naar hen doorverwezen. Ook met groot succes!

Daniel Nienhuis
Eigenaar, DC Wonen

Judoshop.nl – Marktleider in Judo artikelen

Team Digitaal beheert sinds onze oprichting onze Adwords Account (Tekst Advertenties en Google Shopping campagnes). Voor elke euro die wij in Adwords investeren, zorgt Team Digitaal dat wij er 12 terugkrijgen. Dat is een rendement van 1200%! Met hun kennis en skills zijn we binnen 3 jaar de marktleider geworden in de judo markt. Ze sturen de campagnes aan op maximale winst. We zijn niet voor niets al 3 jaar bij hen.
Peter Riegman
Eigenaar, Judoshop

Een keertje kennismaken? Neem contact op voor een kop koffie!